Voetbalvereniging SJC waarschuwt fans die zaterdag naar SJC – Quick Boys willen komen, gebruik te maken van de fiets. De club verwacht vanwege de gering afstand tussen de beide vereniging en de spannende titelstrijd in de Derde Divisie flink wat fans van beide clubs op de Lageweg.

Vanwege de verbouwing op het complex en de daarbij gehorende veiligheidsmaatregelen die zijn getroffen, mogen er geen fietsen op het terrein worden geparkeerd. Daarom wordt het parkeerterrein voor het sportpark tijdelijk gebruikt als fietsenstalling. De weg wordt vrijdagavond ter hoogte van het dierenasiel al afgesloten, zodat de parkeervakken leeg zijn zaterdagmiddag.

Degenen die toch met de auto willen komen, wordt geadviseerd te parkeren op het terrein van Koninklijke Beuk. Automobilisten moeten er rekening mee houden dat er niet geparkeerd kan worden aan de Lageweg, de Schiestraat en de achterliggende wijk Boechorst. Vanaf 13.15 uur zullen er verkeersregelaars aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. De wedstrijd tussen SJC en Quick Boys begint om 14.30 uur.

Archieffoto: Johanna Wever

Lees ook: ‘Van Steen (FC Rijnvogels): ,,Het elftal staat nu gewoon”‘
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels