Assistent-trainer Martin Steenvoorden vertrekt bij Quick Boys aan het einde van dit seizoen. De rechterhand van trainer Jan Zoutman heeft er dan twee seizoenen in zijn huidige rol opzitten. De 49-jarige Amsterdammer weet nog niet wat hij na het avontuur bij Quick Boys gaat doen.

Voordat Steenvoorden naar Quick Boys kwam, was hij hoofdtrainer van WV-HEDW. Hij viel gelijk met zijn neus in de boter vorig seizoen. De Katwijkers werden toen kampioen van de Hoofdklasse en plaatsten zich daarmee automatisch voor de Derde Divisie.

Steenvoorden zegt op de site van de Katwijkers genoten te hebben van zijn tijd op Nieuw Zuid en er dus nog niet over uit te zijn hoe zijn toekomst er uit gaat zien. ,,Ik wil me de komende tijd rustig oriënteren op de mogelijkheden die ik heb. Het is destijds een heel goede stap geweest om naar Quick Boys te komen en hier als assistent-trainer te gaan werken. Dat kan ik iedere trainer aanbevelen! Nogmaals, het is een gevoelskwestie. Ik wil voorkomen dat ik mezelf volgend jaar betrap dat ik minder plezier heb bij het uitvoeren van mijn taken. Daarom ga ik nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.”

Steenvoorden kwam als speler ook nog vijf seizoenen uit voor de derdedivisionist.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS14.00SJC
Districtsbeker
Hillegom14.00HBC
ROAC14.00Foreholte
Teylingen14.00VUC
Van Nispen (zon.)14.00REMO