Assistent-trainer Martin Steenvoorden vertrekt bij Quick Boys aan het einde van dit seizoen. De rechterhand van trainer Jan Zoutman heeft er dan twee seizoenen in zijn huidige rol opzitten. De 49-jarige Amsterdammer weet nog niet wat hij na het avontuur bij Quick Boys gaat doen.

Voordat Steenvoorden naar Quick Boys kwam, was hij hoofdtrainer van WV-HEDW. Hij viel gelijk met zijn neus in de boter vorig seizoen. De Katwijkers werden toen kampioen van de Hoofdklasse en plaatsten zich daarmee automatisch voor de Derde Divisie.

Steenvoorden zegt op de site van de Katwijkers genoten te hebben van zijn tijd op Nieuw Zuid en er dus nog niet over uit te zijn hoe zijn toekomst er uit gaat zien. ,,Ik wil me de komende tijd rustig oriënteren op de mogelijkheden die ik heb. Het is destijds een heel goede stap geweest om naar Quick Boys te komen en hier als assistent-trainer te gaan werken. Dat kan ik iedere trainer aanbevelen! Nogmaals, het is een gevoelskwestie. Ik wil voorkomen dat ik mezelf volgend jaar betrap dat ik minder plezier heb bij het uitvoeren van mijn taken. Daarom ga ik nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.”

Steenvoorden kwam als speler ook nog vijf seizoenen uit voor de derdedivisionist.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude