Hebben wij de Toto van afgelopen week iets te makkelijk gemaakt? Of waren het juist de verrassingen die deze Toto toen een goed einde hebben gemaakt?

Een flink aantal inzenders mogen in ieder geval Arie de Vreugd van Quick Boys hartelijk danken voor zijn doelpunt in de slotseconden tegen Harkemase Boys. Dankzij die overwinning van de Katwijkers hebben we heel wat goede inzendingen.

Uitslag
Ook zagen velen van jullie al bij voorbaat dat VVSB zou gaan winnen bij AFC. Zowel de Amsterdammers als de Noordwijkerhouters begonnen moeizaam aan de competitie. Maar het lek lijkt bij VVSB langzaam boven. Mo El Osrouti maakte daar de enige goal. De paars-gelen werden nog wel even gered door de lat. Een vrije trap van Ilias Zaimi raakte de lat boven het hoofd van keeper Ruben Valk.

Oké, jullie zitten te wachten op de winnaar of winnares van de Toto in week 41. De juiste uitslag was:
1-1-1-2-1

Er waren bij elkaar maar liefst 14(!) goede inzendingen. Een record. En om onze nieuwe notaris – kater Karel – nu veertien snoepjes te geven ging ons wat ver. We hebben het op een ouderwetse manier gedaan. Lootjes maken, in een kommetje, ogen dicht en graaien maar.

De winnaar is dus: Katy van Dijk! Van harte gefeliciteerd met het etentje bij Brasserie De Buren in Lisse. De redactie neemt contact met je op.

Woensdag volgt weer een nieuwe Toto, met zes nieuwe wedstrijden en een nieuw restaurant.

Brasserie De Buren | Wij vinden dat elk gerecht een beleving op zich moet zijn. Daarom werken wij met de beste ingrediënten en producten. Proef de sfeer, laat uw zintuigen prikkelen en geniet van een avond vol smaak.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude