We geven eerlijk toe: de VIDB Toto was bijna onmogelijk correct te voorspellen. We kregen weer genoeg inzendingen binnen, maar kwam er een winnaar uit de bus? Van de zes duels eindigden maar liefst vier in een gelijkspel. Voor de meeste deelnemers ging het bij de eerste twee duels op het Totoformulier al mis. Zo eindigde VVSB-Barendrecht in een doelpuntloos gelijkspel. 

Drie teams uit gemeente Katwijk stelden ‘teleur’ met hun resultaten. Quick Boys deelde de punten tegen ASWH (1-1), waar de meesten al een ‘eentje’ invulden. FC Rijnvogels ging op bezoek bij Stedoco met 1-0 onderuit en Valken ’68 verspeelde een 2-0 voorsprong tegen RCL (2-2).

Zondag
Ook Foreholte speelde afgelopen zondag met 1-1 gelijk tegen KDO, terwijl Van Nispen hard onderuit ging bij FC Aalsmeer (4-0). Goed, de titel verklapt het misschien al een beetje; de VIDB Toto is niet gevallen. Maar volgende week zal het formulier uit vijf wedstrijden bestaan, dus dat wordt weer ietsje makkelijker.

Het juiste antwoord was:  x-x-1-x-x-1

Vanaf woensdag staat er weer een nieuwe toto op onze website. Opnieuw kunnen jullie een gokje wagen op een diner bij ‘Cheers’.

Restaurant Cheers! | Bij Cheers! is alles mogelijk! Onze keukenbrigade heeft met grote zorgvuldigheid een gevarieerde dinerkaart samengesteld. Proef de Black Angus biefstuk uit de Schotse Hooglanden eens, of de verse vis dagelijks aangevoerd vanuit de haven van IJmuiden. Wij stellen met plezier een biologisch of vegetarisch menu voor u samen en houden desgewenst rekening met bijzondere dieetwensen.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 3-0Leonidas
Altior 1-2Hillegom
DOSR 1-2Foreholte
Wilhelmus 2-3Teylingen
Van Nispen (zon.) 0-0WVC