We zullen maar gelijk met de deur in huis vallen. De TOTO is gewoon niet gevallen. En dat is lang geleden. Niet dat de TOTO niet viel, maar wel dat we naar vier (!) wedstrijden gaan. Weten jullie nog hoe het daarna werkt? Dan betekent het dat het dinertje er sowieso na deze week uit gaat. Hoe lekker is dat? Zo vlak voor Kerst?

Even terug naar het afgelopen weekend. Was ons rijtje nou zo lastig of waren de uitslagen nou zo gek? Laten we de TOTO er nog even één keer bij pakken:

Eigenlijk ging meer dan de helft van jullie al stuk bij Rijnsburgse Boys – Koninklijke HFC. Vanwege een relatief vroege rode kaart speelden de Rijnsburgers lang met tien man tegen Koninklijke HFC. Dat werd ze te veel. De ploeg van Wilfred van Leeuwen verloor met 0-1.

Het gelijkspel van FC Lisse en de winst van SJC werd nog aardig vaak goed voorspeld. De gelijke spelen bij tweedeklassers Valken ’68 en Foreholte waren weer lastiger.

En dus gaan we woensdag door naar vier duels? Welke? Dat zien jullie woensdag aan het einde van de middag weer. Het dinertje blijft hetzelfde: De Engel in Lisse.

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht (http://www.restaurant-de-engel.nl).POPULAIRE BERICHTEN