Na herhaaldelijk roepen van de notaris, ‘m zelfs nog lokken met snoepjes, gaf de ‘baas van de TOTO’ deze dinsdag geen gehoor. Notaris Karel gaf de voorkeur aan buitenspelen, in plaats van verloting van het etentje bij De Engel.

En dus moesten we het zelf doen. Want, zoals aan deze inleiding wel af te lezen valt, is de TOTO geraden. Elf keer maar liefst! Was dit rijtje zo makkelijk dan?

Waar er in Noordwijkerhout getreurd werd om de late treffer van Ahmed El Azzouti, zal er in elf huiskamers een klein gejuich zijn opgegaan. Hij schonk met zijn tweede treffer van de avond Kozakken Boys een 3-4 overwinning op Sportpark Duinwetering.

Maar wie gaat er nu met dat felbegeerde etentje er vandoor? Tussen de goede inzendingen zaten er voorspellingen van spelersvrouwen (Roos van Namen – Teylingen), oud-winnaars (Louwrens Imtorn – Valken ’68) of zelfs spelers (Philip Mossel – Van Nispen). Toch ging de prijs aan die neuzen voorbij. Oud-FC Rijnvogels en SJC-keeper Robin Otten mag zich deze week de gelukkige noemen.

De Engel
Met een nieuwe notaris die de lootjes uit een pot heeft getrokken, bleek hij de gelukkige van de elf. Gefeliciteerd, Robin. Veel plezier bij De Engel.

Jullie kennen de spelregels. Als de TOTO is geraden, gaan we weer naar zes duels en mogen we weer een dinerbon weggeven van één van onze samenwerkende restaurantpartners. Succes woensdag met onze nieuwe TOTO.

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht (http://www.restaurant-de-engel.nl).
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude