Na herhaaldelijk roepen van de notaris, ‘m zelfs nog lokken met snoepjes, gaf de ‘baas van de TOTO’ deze dinsdag geen gehoor. Notaris Karel gaf de voorkeur aan buitenspelen, in plaats van verloting van het etentje bij De Engel.

En dus moesten we het zelf doen. Want, zoals aan deze inleiding wel af te lezen valt, is de TOTO geraden. Elf keer maar liefst! Was dit rijtje zo makkelijk dan?

Waar er in Noordwijkerhout getreurd werd om de late treffer van Ahmed El Azzouti, zal er in elf huiskamers een klein gejuich zijn opgegaan. Hij schonk met zijn tweede treffer van de avond Kozakken Boys een 3-4 overwinning op Sportpark Duinwetering.

Maar wie gaat er nu met dat felbegeerde etentje er vandoor? Tussen de goede inzendingen zaten er voorspellingen van spelersvrouwen (Roos van Namen – Teylingen), oud-winnaars (Louwrens Imtorn – Valken ’68) of zelfs spelers (Philip Mossel – Van Nispen). Toch ging de prijs aan die neuzen voorbij. Oud-FC Rijnvogels en SJC-keeper Robin Otten mag zich deze week de gelukkige noemen.

De Engel
Met een nieuwe notaris die de lootjes uit een pot heeft getrokken, bleek hij de gelukkige van de elf. Gefeliciteerd, Robin. Veel plezier bij De Engel.

Jullie kennen de spelregels. Als de TOTO is geraden, gaan we weer naar zes duels en mogen we weer een dinerbon weggeven van één van onze samenwerkende restaurantpartners. Succes woensdag met onze nieuwe TOTO.

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht (http://www.restaurant-de-engel.nl).
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
SJC14.00Olympia Haarlem
Hillegom14.00DEM
Foreholteafg.Velsen
VVH/Velserbroek14.00Van Nispen (zon.)