Na herhaaldelijk roepen van de notaris, ‘m zelfs nog lokken met snoepjes, gaf de ‘baas van de TOTO’ deze dinsdag geen gehoor. Notaris Karel gaf de voorkeur aan buitenspelen, in plaats van verloting van het etentje bij De Engel.

En dus moesten we het zelf doen. Want, zoals aan deze inleiding wel af te lezen valt, is de TOTO geraden. Elf keer maar liefst! Was dit rijtje zo makkelijk dan?

Waar er in Noordwijkerhout getreurd werd om de late treffer van Ahmed El Azzouti, zal er in elf huiskamers een klein gejuich zijn opgegaan. Hij schonk met zijn tweede treffer van de avond Kozakken Boys een 3-4 overwinning op Sportpark Duinwetering.

Maar wie gaat er nu met dat felbegeerde etentje er vandoor? Tussen de goede inzendingen zaten er voorspellingen van spelersvrouwen (Roos van Namen – Teylingen), oud-winnaars (Louwrens Imtorn – Valken ’68) of zelfs spelers (Philip Mossel – Van Nispen). Toch ging de prijs aan die neuzen voorbij. Oud-FC Rijnvogels en SJC-keeper Robin Otten mag zich deze week de gelukkige noemen.

De Engel
Met een nieuwe notaris die de lootjes uit een pot heeft getrokken, bleek hij de gelukkige van de elf. Gefeliciteerd, Robin. Veel plezier bij De Engel.

Jullie kennen de spelregels. Als de TOTO is geraden, gaan we weer naar zes duels en mogen we weer een dinerbon weggeven van één van onze samenwerkende restaurantpartners. Succes woensdag met onze nieuwe TOTO.

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht (http://www.restaurant-de-engel.nl).
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys14.30ONS Sneek
Noordwijk14.30Eemdijk
SteDoCo14.30FC Lisse
ASWH14.30SJC
Ter Leede14.30FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam14.30FC Rijnvogels
Valken '6814.30SVC '08
Van Nispen (zat.)14.30Lugdunum
VVSB (zat.)14.30Be Fair
VVC FC14.30Kagia
Koninklijke HFC15.30Katwijk
GVVV15.30Rijnsburgse Boys
VVSB15.30FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA