Zondagmiddag, even na vieren ontvingen een berichtje van Joeri van der Lans. Trots meldde hij dat hij al de wedstrijden goed had van de TOTO. Handig voor de redactie, zo wisten we in ieder geval al dat er een winnaar was. Toch bleek Joeri niet de enige…

Ook Frank Mens en FC Boshuizen-voetballer Sohrab Safi hadden het bij het juiste eind. Drie winnaar dus bij één TOTO. En dat betekent weer lootjes trekken. Iedereen evenveel kans. Omdat de kat weer buiten wilde spelen, kwam de kom met papiertjes weer uit de kast. Daaruit bleek dat de TOTO deze week is gewonnen door….

Frank Mens. Gefeliciteerd. De dinerbon van Hudson komt zo spoedig mogelijk jouw kant op. De redactie van Voetbal in de Bollenstreek neemt contact met je op. Dit was het juiste rijtje:

Helaas voor jou, Joeri. Volgende keer beter, blijf gewoon meedoen!

Overigens werden we niet alleen getipt door de winnaar. Ook waren er deelnemers die zich zorgen maakte over Chris Guijt. De voetballer van Foreholte dacht een week geleden slim te zijn, door twee keer een TOTO in te vullen. Helaas voor hem werd hij gesnapt, en vulde hij de TOTO notabene ook nog twee keer fout in.

Bedankt voor het meedenken. Dat doet ons goed.

Zoals jullie begrijpen starten we woensdag weer met een nieuwe TOTO en een nieuw restaurant. Houd de website in de gaten en speel vooral mee.

Restaurant Hudson | Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

Lees ook: ‘Hudepohl tekent voor twee seizoenen bij’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude