Met de start van alle competities, dachten wij ook de TOTO weer van zolder te trekken. Onze restaurantpartners deelden die mening en deden sinds afgelopen zaterdag weer lekker mee. Als redactie dachten we zes mooie potten te hebben gevonden, om het jullie zo moeilijk mogelijk te maken.

Er werd weer aardig gestemd. We dachten dat jullie nog wel een beetje los moesten komen, maar over de 200 mensen vonden onze social media kanalen of mailbox weer. Uit die ruim 200 mensen waren drie goede inzendingen.

En de winnaar van deze week is: Bob van Eeden. Gefeliciteerd. Jij gaat naar Cheers! in Voorhout. Dit was het juiste rijtje:

De meeste fouten werden er gemaakt bij de wedstrijd VVSB – AFC en Valken ’68 – UVS. Waar jullie chauvinistisch voor de Bollenstreekclubs bleven kiezen, gingen de bezoekers er met de overwinning vandoor. Ook Legmeervogels – Hillegom bleek een lastige te voorspellen wedstrijd. Hillegom won het afgelopen jaar niet van de ploeg uit Uithoorn, maar pakte op de eerste speeldag van dit seizoen wel de volle buit.

Nieuwe TOTO
Check woensdag weer de nieuwe TOTO op onze website. Dan mogen jullie opnieuw zes wedstrijden proberen goed te gokken en gaat er weer een etentje uit.

Restaurant Cheers! | Bij Cheers! is alles mogelijk! Onze keukenbrigade heeft met grote zorgvuldigheid een gevarieerde dinerkaart samengesteld. Proef de Black Angus biefstuk uit de Schotse Hooglanden eens, of de verse vis dagelijks aangevoerd vanuit de haven van IJmuiden. Wij stellen met plezier een biologisch of vegetarisch menu voor u samen en houden desgewenst rekening met bijzondere dieetwensen.

Lees ook: ‘Baten: ervaren international en behulpzame middenvelder van Quick Boys’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude