In de afgelopen weken waren jullie lekker in vorm. Keer op keer ging het etentje er al na één week uit. Niet dat er in die tijd tientallen winnaars waren, maar elke keer had wel één iemand van jullie het goed. Hoe verging het jullie de afgelopen week?

Het afgelopen weekend kende een paar verrassende uitslagen. Misschien niet persé de winnaar of verliezer, maar wel het aantal goals dat er vielen. VVSB en FC Lienden speelden in Noordwijkerhout bijvoorbeeld gelijk tegen elkaar: 4-4. Enkelen van jullie zullen Leon Broekhof hebben vervloekt. De verdediger kopte diep in blessuretijd de gelijkmaker binnen.

Ook de comeback in van Hollandia bij SJC zorgde voor enkelen van jullie voor gefronste wenkbrauwen. Wat als de Noordwijkers in hun voorsprong hadden behouden die ze tot aan de negentigste minuut wel hadden?

Goed, de titel verklapt het misschien al een beetje. Jullie waren verrast. Net zoals wij bij het doorspitten van de door jullie ingevulde toto’s. Hij is namelijk niet gevallen. En dus is de ‘winning streak’ doorbroken.

De juiste reeks was: 2-x-1-2-1-1

Vanaf woensdag staat er weer een nieuwe toto op onze website. Opnieuw kunnen jullie een gokje wagen op een diner bij ‘De Vergulde Vos’.

De Vergulden Vos | Zomaar een eetcafé aan het einde van de Koppoellaan in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Ruim 400 jaar geleden, anno 1615, werd de ‘Roode Vos’, zoals toen nog de naam luidde, gebouwd. Het werd gebruikt als herberg en later als rechthuis. Er was een waag, er werd recht gesproken en gevangenen werden vastgehouden in de cel. Gelukkig wordt er inmiddels meer dan water en brood geserveerd… Sinds 2012 mogen wij de Vergulde Vos uitbaten. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar. Of dit is met een heerlijk diner, een ontspannen lunch, onze high winetoppers of tijdens onze gezellige baravonden. Wij zorgen er, samen met u voor, dat u met een goed gevoel de deur uitstapt.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
ASC3-3Foreholte
Hillegom0-3DEM
VVH/Velserbroek3-2Van Nispen (zon.)