In de afgelopen weken waren jullie lekker in vorm. Keer op keer ging het etentje er al na één week uit. Niet dat er in die tijd tientallen winnaars waren, maar elke keer had wel één iemand van jullie het goed. Hoe verging het jullie de afgelopen week?

Het afgelopen weekend kende een paar verrassende uitslagen. Misschien niet persé de winnaar of verliezer, maar wel het aantal goals dat er vielen. VVSB en FC Lienden speelden in Noordwijkerhout bijvoorbeeld gelijk tegen elkaar: 4-4. Enkelen van jullie zullen Leon Broekhof hebben vervloekt. De verdediger kopte diep in blessuretijd de gelijkmaker binnen.

Ook de comeback in van Hollandia bij SJC zorgde voor enkelen van jullie voor gefronste wenkbrauwen. Wat als de Noordwijkers in hun voorsprong hadden behouden die ze tot aan de negentigste minuut wel hadden?

Goed, de titel verklapt het misschien al een beetje. Jullie waren verrast. Net zoals wij bij het doorspitten van de door jullie ingevulde toto’s. Hij is namelijk niet gevallen. En dus is de ‘winning streak’ doorbroken.

De juiste reeks was: 2-x-1-2-1-1

Vanaf woensdag staat er weer een nieuwe toto op onze website. Opnieuw kunnen jullie een gokje wagen op een diner bij ‘De Vergulde Vos’.

De Vergulden Vos | Zomaar een eetcafé aan het einde van de Koppoellaan in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Ruim 400 jaar geleden, anno 1615, werd de ‘Roode Vos’, zoals toen nog de naam luidde, gebouwd. Het werd gebruikt als herberg en later als rechthuis. Er was een waag, er werd recht gesproken en gevangenen werden vastgehouden in de cel. Gelukkig wordt er inmiddels meer dan water en brood geserveerd… Sinds 2012 mogen wij de Vergulde Vos uitbaten. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar. Of dit is met een heerlijk diner, een ontspannen lunch, onze high winetoppers of tijdens onze gezellige baravonden. Wij zorgen er, samen met u voor, dat u met een goed gevoel de deur uitstapt.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 14.30FC Lisse
Ter Leede 14.30VVOG
SC Feyenoord 14.30FC Rijnvogels
SVC'0814.30Kagia
Valken'68 14.30DoCoS
VVSB (zat.) 14.30Be Fair
Roodenburg 14.30Warmunda
IJsselmeervogels 15.00Noordwijk
Quick Boys 15.00Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 15.00TEC
Sparta Nijkerk 15.00VVSB
Van Nispen (zat.) 15.00Westlandia
Koninklijke HFC 15.30Katwijk
SV Hillegom 18.00Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)