Wisselende uitslagen voor de clubs in de regio. Quick Boys verzuimde in te lopen op koploper Sparta Nijkerk. Op Nieuw Zuid eindigde de topper tegen Ajax in een 1-1 puntendeling. FC Rijnvogels en Valken ’68 boekten respectievelijk een 1-0 en 3-1 zege. Kagia ging in Leiden met 2-0 onderuit tegen Roodenburg.

Quick Boys – Ajax 1 – 1

Quick Boys heeft niet weten te profiteren van het puntenverlies van koploper Sparta Nijkerk. Het bleef thuis tegen nummer drie Ajax, steken op een 1-1 gelijkspel. Gezien de kansen was de uitslag verdiend. Dennis Kaars opende na rust de score voor de bezoekers. Invaller Thom de Vries bezorgde de thuisploeg alsnog een punt. Verschil met Sparta blijft zeven punten.

Scoreverloop

66. Kaars 0 – 1, 76. De Vries 1 – 1

Quick Boys

De Groot, Breinburg, Freke, Ruijter, Derlagen, Woudenberg (71. D. van der Plas), Zwarthoed, Hoek, Bekooij (71. Van der Bent), Kuhlmann (61. De Vries), Van Duijn.

GHC – FC Rijnvogels 0 – 1

De formatie van Hein van Heek is weer een stapje dichter bij de titel. Rijnvogels deed namelijk wat het moest doen in Leiden: namelijk winnen. Via een treffer van Martin Onderwater namen de Katwijkers de drie punten mee terug naar de Kooltuin. Concurrent Swift won met 4-0 van Aalsmeer. Zo blijft het verschil zeven punten met nog zes wedstrijden te spelen.

VDL – Valken ’68 1 – 3

De Valkenburgers boekten alweer een zege, de twaalfde van het seizoen. Ditmaal moest VDL eraan geloven. Door het verlies van koploper HVC ’10, is de achterstand geslonken naar slechts drie punten. Omdat ook Be Fair verloor, is Valken gestegen naar de tweede plaats op de ranglijst.

Roodenburg – VV Kagia 2 – 0

Kagia leed weer eens een nederlaag. In Roodeburg ging de brigade van Jerry Ubink met 2-0 onderuit. Omdat ook koploper SEV ook verloor, bedraagt het verschil met nieuwe koploper DWO slechts drie punten. Nog niets verloren dus voor de Lisserbroekers.

 

POPULAIRE BERICHTEN