Wisselende uitslagen in de overige klassen op zaterdag. Quick Boys wist op Nieuw Zuid te winnen van Sportlust ’46 met  2-1. FC Rijnvogels kwam tegen WVHEDW niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Valken ’68 verloor thuis met 2-3 van Monster SC en Kagia boekte een 3-1 overwinning op BSC ’68.

Quick Boys – Sportlust ’46 2 – 1

Quick Boys heeft zijn jacht op Sparta Nijkerk een goed vervolg gegeven. De Katwijkers wonnen thuis met 2-1 van Sportlust ’46. Een eigen doelpunt van Thijs Binnerts zette de ploeg van Ted Verdonkschot op een 1-0 voorsprong. Na krap een uur stond het 1 – 1 door Dimitri Djollo. Bart Freke bracht zijn ploeg de drie punten door een strafschop te benutten. De achterstand op Sparta Nijkerk, dat zelf ook won, blijft hierdoor zeven punten.

Scoreverloop

20. 1 – 0 Binnerts (ed), 57. 1 – 1 Djollo, 60. 2 – 1 Freke.

Quick Boys

De Groot, Breinburg, Woudenberg, Ruijter, Derlagen, Freke, Hoek, Zwarthoed, Bekooij (70. Kuhlmann), Ketting (74. Van Veen), J. van Duijn (82. Den Haan).

Sportlust ‘46

Verkerk, Van Gullik, Cieremans, Binnerts (c), Van Driel, Karafillakis, Djollo, Uittenbogaard, Merk, Smeeing, Blonk.

WVHEDW –  FC Rijnvogels 1 – 1

Rijnvogels wist voor de tweede keer op rij niet te winnen van het Amsterdamse WVHEDW. Na de rust benutte Joey Zandbergen een toegekende strafschop. Floris Dokkum bezorgde de Amsterdammers alsnog een punt uit weer een strafschop.

55. 0 – 1 Zandbergen, 62. 1 – 1 Van Dokkum.

Valken ‘68 – Monster SC 2 – 3

Valken leek op een zege af te stevenen, maar een rode kaart voor Rens van Klaveren, met nog een kwartier te spelen, gooide roet in het eten. In de tweede minuut schoot Lex Heemskerk een voorzet van Sven Boonstoppel tegen de touwen. Lex Haasnoot kopte na rust een corner van weer Boonstoppel binnen voor een nieuwe voorsprong. In de laatste tien minuten konden de Valkenburgers het niet meer bolwerken en was de nederlaag een feit.

2. 1 – 0 Heemskerk, 1 – 1 n.n.b., 68. 2 – 1 Haasnoot,  83. 2 – 2 n.n.b., 90. 3 – 2 n.n.b.

VV Kagia – BSC ’68 3 – 1

Kagia pakte de draad weer op met een 3 – 1 overwinning op BSC ’68. Door de drie punten blijven de Lisserbroekers in het spoor van koplopers DWO en SEV. Het verschil bedraagt zes punten.