In een krankzinnige wedstrijd heeft Noordwijk drie cruciale punten gepakt in de strijd om het kampioenschap in de Derde Divisie. De grote man bij de Noordwijkers was met Nick van Staveren met drie treffers. Ook Ter Leede heeft goede zaken gedaan. In eigen huis werd in de slotfase van Jodan Boys gewonnen (2-0). Doordat concurrent RKAVV Volendam op eigen veld verloor van Capelle staan de Sassenheimers weer op kop. Daarnaast hebben de mannen van Henk Wisman ook de derde periode binnengehaald. 

Ook Kagia blijft doorgaan met winnen. De Lisserbroekers wonnen een vreemde wedstrijd op eigen veld met 7-4 van nummer twee Stormvogels. Van Nispen (zat.) leek de punten binnen te hebben, maar vlak voor tijd werd het nog gelijk: 4-4.

Voor FC Rijnvogels lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. De Katwijkers verloren bij ‘concurrent’ FC ‘s-Gravenzande met 2-1. Buurman Valken’68 wist wel te winnen. Op ’t Duyfrak werd er gewonnen van Te Werve en dus doen de Valkenburgers wederom goede zaken in de derde periode.

Noordwijk – DOVO 4-3 (1-2)
Goals: Van Staveren (3), Wendt

Ter Leede – Jodan Boys 2-0 (0-0)
Goals: Gillissen, Bok

FC ‘s-Gravenzande – FC Rijnvogels 2-1 (1-0)
Goals: Van Leeuwen

Valken’68 – Te Werve 3-2 (1-1) 
Goals: Haasnoot, Hogewoning, Van der Bent

Van Nispen (zat.) – Zwammerdam 4-4 (3-2) 
Goals: Koemans, Cornelissens, Van der Plas, Van Hensbergen

VVSB (zat.) – Blauw-Zwart 1-0 (0-0) 
Goals: Taskin

Kagia – Stormvogels 7-4 (4-1) 
Goals: Hogewoning, Van der Voort (2), Lamboo (3), Van der Veek

Foto: Orange Pictures

Lees ook:‘Echte Lisser’ stopt na zes seizoenen bij FC LissePOPULAIRE BERICHTEN