Toegegeven: Jullie zijn in vorm met de VIDB Toto. Wordt dit het derde rijtje van zes dat jullie binnen gaan koppen? De winnaar mag in ieder geval gezellig gaan dineren bij De Vergulde Vos in het oer-Hollandse Rijpwetering. 

Het rijtje van deze week begint met twee ploegen die niet in beste vorm verkeren. De Dijk hield aan de laatste vijf wedstrijden  drie punten over, Rijnsburgse Boys slechts één.

Verder staan erin de zaterdag én de zondag Hoofdklasse toppers op het programma. Op zaterdag vechten Noordwijk en Ter Leede de derby uit op Duinwetering. De ploeg van Henk Wisman kan het gat met de Noordwijkse koploper verkleinen tot drie punten en zo de competitie weer spannend maken. Ook koploper SJC kan een klap uitdelen in de titelstrijd door achtervolger Hollandia te verslaan en een gat van tien punten te slaan, met de kanttekening dat de ploeg uit Hoorn nog een wedstrijd tegoed heeft.

In de zondag Tweede Klasse moet het in moeilijkheden verkerende Foreholte winnen van middenmoter ROAC om de aansluiting aan de onderkant van de middenmoot te vinden.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

De Vergulden Vos | Zomaar een eetcafé aan het einde van de Koppoellaan in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Ruim 400 jaar geleden, anno 1615, werd de ‘Roode Vos’, zoals toen nog de naam luidde, gebouwd. Het werd gebruikt als herberg en later als rechthuis. Er was een waag, er werd recht gesproken en gevangenen werden vastgehouden in de cel. Gelukkig wordt er inmiddels meer dan water en brood geserveerd… Sinds 2012 mogen wij de Vergulde Vos uitbaten. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar. Of dit is met een heerlijk diner, een ontspannen lunch, onze high winetoppers of tijdens onze gezellige baravonden. Wij zorgen er, samen met u voor, dat u met een goed gevoel de deur uitstapt.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen