Met 6 duels weer een vol Toto-formulier. De meest in het oog springende wedstrijd is natuurlijk de kraker uit de Derde Divisie tussen Noordwijk en Quick Boys. Welke ploeg mag zich na het weekend koploper noemen? Of gaan de streekgenoten dan nog steeds gebroederlijk aan kop?

Met verder liefst 4 uitduels op de rol is het allesbehalve een makkelijk rijtje. De uitdaging is dus groot, maar de beloning eveneens. De winnaar mag gaan dineren bij Restaurant De Engel in Lisse.

Succes met dit rijtje:

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht (http://www.restaurant-de-engel.nl).POPULAIRE BERICHTEN