Na juiste voorspellingen van vorige week bestaat de nieuwe VIDB Toto weer uit zes wedstrijden. En dat is deze week een bijzondere, want de streekderby tussen Foreholte en ROAC staat op het menu. Zoals gewoonlijk schenkt restaurant De Vergulde Vos uit Rijpwetering dan een dinerbon aan de winnaar van deze Toto. En in dat oer-Hollandse dorpje kunt u heerlijk eten, zo weten wij uit ervaring. 

Hoewel Foreholte en ROAC, uit respectievelijk Voorhout en Rijpwetering, toch nog behoorlijk ver uit elkaar liggen, is er altijd een speciale band geweest tussen beide clubs. Tijdens de wedstrijd gaat het er misschien nog hard aan toe, maar na afloop houden beide spelersgroepen het vaak niet bij één biertje. Lastig te voorspellen dus, want wie te vroeg aan een biertje denkt op het veld, gaat ten onder met zijn ploeg en verliest.

Revanche
Maar er zijn nog meer moeilijke duels om te voorspellen. Neem vv Katwijk-IJsselmeervogels, de nummer vier tegen de huidige koploper van de Tweede Divisie. Of de twee wedstrijden in de Derde Divisie, FC Lisse-Noordwijk en DOVO-Quick Boys. Kunnen de Lissenaren zich revancheren voor de massaslachting (9-1 nederlaag) in Ermelo tegen DVS’33?

Hillegom ontvangt nummer twee JOS/Watergraafsmeer. De formatie van trainer Stefan Teeken begon uitstekend aan het seizoen met twee zeges op rij, maar de laatste drie confrontaties gingen verloren. Wordt de weg omhoog weer ingezet of gaan de Hillegommers een vergelijkbaar jaar tegemoet als vorig seizoen?

In de Derde Klasse A op zondag lijkt de wedstrijd tussen het nog ongeslagen Van Nispen (zondag) en Warmunda een ‘makkie’ op papier. Een 1’tje ligt voor de hand. Al zullen de Warmonders, nu twaalfde in de stand, daar anders over denken. De ploeg van coach Ayhan Gargili pakte namelijk afgelopen weekend de eerste zege van het seizoen, weliswaar tegen negen man van MMO (2-1). 

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

De Vergulde Vos | Zomaar een eetcafé aan het einde van de Koppoellaan in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Ruim 400 jaar geleden, anno 1615, werd de ‘Roode Vos’, zoals toen nog de naam luidde, gebouwd. Het werd gebruikt als herberg en later als rechthuis. Er was een waag, er werd recht gesproken en gevangenen werden vastgehouden in de cel. Gelukkig wordt er inmiddels meer dan water en brood geserveerd… Sinds 2012 mogen wij de Vergulde Vos uitbaten. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar. Of dit is met een heerlijk diner, een ontspannen lunch, onze high winetoppers of tijdens onze gezellige baravonden. Wij zorgen er, samen met u voor, dat u met een goed gevoel de deur uitstapt.POPULAIRE BERICHTEN