De eerste TOTO van 2019 staat voor u klaar. Met jawel, een nieuw restaurant. De winnaar gaat met een dinerbon aan de haal van Op Eigen Wijze in Sassenheim, voor een overheerlijk maaltje in combinatie met een lekker drankje. Het zal lastig zijn om bij deze zes wedstrijden de juiste uitslag in te vullen, maar er zijn natuurlijk altijd mensen met een voorspellende gave. Wat gaat het bijvoorbeeld worden bij VVSB-Rijnsburgse Boys? 

Op basis van de kwaliteit van beide selecties zou je toch een ’tweetje’ invullen. De tussentijdse overstap van Wesley Goeman, van Rijnsburg naar Noordwijkerhout, kan echter misschien voor het nodige vuur zorgen. Bovendien speelt de formatie van Eric Meijers thuis. Een gelijkspelletje dan maar?

Vorm
De derby tussen Noordwijk en SJC lijkt iets makkelijker te voorspellen. Dat kan dan weer niet gezegd worden van Katwijk, dat op bezoek gaat bij het altijd lastige Excelsior Maassluis. De regerend kampioen van de Tweede Divisie leed afgelopen zaterdag ook nog eens een verrassende thuisnederlaag tegen Koninklijke HFC (0-1). Is de vorm er nog wel?

Quick Boys is zaterdag de favoriet tegen Hoek, al hebben de Zeeuwen altijd een paar gevaarlijke spelers rondlopen. Op zondag is het maar de vraag hoe goed Foreholte de winterslaap uit gaat komen. Nummer twaalf RVC’33 is een mooie tegenstander voor de Voorhouters om te testen of de ploeg klaar is voor de tweede seizoenshelft.

Datzelfde geldt voor de zondagtak van Van Nispen, dat een belangrijke pot speelt in Oegstgeest tegen traditieclub en de huidige nummer drie ASC. De laatste drie duels voor de winterstop gingen verloren, lukt het de equipe van trainer Roy Schulpzand om de negatieve reeks te doorbreken?
Genoeg info. Nu is het jouw beurt. Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Op Eigen Wijze, een gezellig restaurant in het centrum van het gezellige Sassenheim. Hier kunt u naast het genieten van heerlijke koffie, een lunch of diner ook terecht voor besloten feesten. Voor groepen vanaf 10 personen voor lunch of diner, stellen wij graag met u een keuze menu samen. Wilt u vantevoren even reserveren? Tot ziens bij Op Eigen Wijze.POPULAIRE BERICHTEN