Jullie zijn net zo onvoorspelbaar als onze eigen Toto rijtjes. Bij de vorige pot was het in één keer raak, dus spelen we deze week opnieuw zes wedstrijden. De pot is ook bijgevuld: een dinerbon voor bij de Blauwe Gans in Noordwijk. 

Misschien wel het moeilijkste van deze TOTO zijn de twee wedstrijden uit de Tweede Divisie: Rijnsburgse Boys-Spakenburg en Scheveningen-VVSB. In beide duels zal het verschil tussen de twee ploegen niet al te groot zijn. Noordwijk is in de Derde Divisie de grote favoriet tegen nummer elf ASWH. Toch is een ‘eentje’ geen zekerheid, omdat de formatie van trainer Kees Zethof twee keer onderuitging in de laatste drie speelrondes.

De derby’s VVSB-Van Nispen en ROAC-Teylingen zijn eveneens lastig te voorspellen. De laatste van het rijtje van zes is Foreholte-ESTO.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Blauwe Gans | Blauwe Gans is al jaren een drukbezochte eetgelegenheid aan de heerlijke boulevard van Noordwijk. Voor een onbezorgde avond, met goed en betaalbaar eten, zijn wij een uitstekende keuze!POPULAIRE BERICHTEN