Vier talenten van FC Lisse zijn definitief doorgeschoven naar de A-selectie. Het gaat om Tristan Slootbeek, Lars Klomp, Jip Jesse en Dani van Steijn. Ze maken per direct deel uit van het keurkorps van trainer Raymond Bronkhorst. 

Slootbeek is een 19-jarige rechtsback. Hij speelde zijn hele leven voor de FC. Klomp is een linksback van 19. Hij voetbal al vanaf zijn vierde. In eerste instantie in zijn woonplaats Leimuiden bij Kickers ’69. Via de jeugdopleidingen van Alphense Boys en Sparta kwam hij uiteindelijk op Ter Specke terecht.

Jesse speelde in eerste instantie bij Bloemendaal. De middenvelder kwam drie jaar geleden naar FC Lisse en mocht vorig jaar al ruiken aan het grote werk. Vanwege een blessure brak hij nog niet door. Van Steijn voetbalde in het verleden al in Amerika terwijl hij daar studeerde. Terug in de Bollenstreek voetbalde Van Steijn vorig seizoen nog voor VVSB (zat.). Nu hoort de 21-jarige middenvelder definitief tot de selectie van FC Lisse.

Archieffoto: Hubert Habers

Lees ook: Vertrek van Tejan dreunt nog na op Nieuw Zuid


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN