Het was wederom een bizarre week. Van een voorzitter die een biertje weg moet geven tot aan de ‘treitervlagger’ van de Bollenstreek. Ga rustig zitten en neem je tijd. Het is weer tijd voor ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

V-Hals 

Tomas Arroyo. Op de zaterdagen een robuust verdediger, maar schijnbaar ook creatief met voetbalshirts. Wij willen graag van Tomas weten wat er op dit moment door hem heen ging!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⚽️💨

Een bericht gedeeld door Tomas Arroyo (@tomas.arroyo) op


Treitervlagger

Weewim. Wie kent hem niet. Wim Masmeijer is niet zomaar een assistent-scheidsrechter. Nee, hij is er eentje die het de scheidsrechters erg lastig maakt op de zaterdagmiddag. Daarom stuurde arbiter Post hem afgelopen zaterdagmiddag zelfs weg.. En wat deed Wim toen?


Biertje van Broekhof

In het Een-tweetje was ondergetekende niet te beroerd om te vermelden dat VVSB-voorzitter Arjan Broekhof zijn zaak had verkocht. Frank Venema zag zijn kans en zei dat hij Broekhof om een biertje ging vragen.. Lang verhaal kort. Meneer Broekhof stuurde een verslaggever een dreigend berichtje…

Welkom Eric! 

Eric Meijers kwam de laatste weken veelvuldig in het nieuws wegens zijn optreden in de documentaire ‘Voetbal is oorlog’. De supporters van VVSB speelde erop in en kwamen met dit spandoek. Klasse mannen!

Nigel de Jong

Thomas Reynaers roept discussies op.. Is hij nou de Frenkie de Jong van Noordwijk of toch een type Nigel de Jong? Zijn teamgenoten zijn er nog steeds niet uit…

Lees ook: ‘Noordwijk verlengt met ‘rots in de branding’ 
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA