Het was wederom een bizarre week. Van een voorzitter die een biertje weg moet geven tot aan de ‘treitervlagger’ van de Bollenstreek. Ga rustig zitten en neem je tijd. Het is weer tijd voor ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

V-Hals 

Tomas Arroyo. Op de zaterdagen een robuust verdediger, maar schijnbaar ook creatief met voetbalshirts. Wij willen graag van Tomas weten wat er op dit moment door hem heen ging!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⚽️💨

Een bericht gedeeld door Tomas Arroyo (@tomas.arroyo) op


Treitervlagger

Weewim. Wie kent hem niet. Wim Masmeijer is niet zomaar een assistent-scheidsrechter. Nee, hij is er eentje die het de scheidsrechters erg lastig maakt op de zaterdagmiddag. Daarom stuurde arbiter Post hem afgelopen zaterdagmiddag zelfs weg.. En wat deed Wim toen?


Biertje van Broekhof

In het Een-tweetje was ondergetekende niet te beroerd om te vermelden dat VVSB-voorzitter Arjan Broekhof zijn zaak had verkocht. Frank Venema zag zijn kans en zei dat hij Broekhof om een biertje ging vragen.. Lang verhaal kort. Meneer Broekhof stuurde een verslaggever een dreigend berichtje…

Welkom Eric! 

Eric Meijers kwam de laatste weken veelvuldig in het nieuws wegens zijn optreden in de documentaire ‘Voetbal is oorlog’. De supporters van VVSB speelde erop in en kwamen met dit spandoek. Klasse mannen!

Nigel de Jong

Thomas Reynaers roept discussies op.. Is hij nou de Frenkie de Jong van Noordwijk of toch een type Nigel de Jong? Zijn teamgenoten zijn er nog steeds niet uit…

Lees ook: ‘Noordwijk verlengt met ‘rots in de branding’ 
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen