Het was wederom een bizarre week. Van een voorzitter die een biertje weg moet geven tot aan de ‘treitervlagger’ van de Bollenstreek. Ga rustig zitten en neem je tijd. Het is weer tijd voor ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

V-Hals 

Tomas Arroyo. Op de zaterdagen een robuust verdediger, maar schijnbaar ook creatief met voetbalshirts. Wij willen graag van Tomas weten wat er op dit moment door hem heen ging!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⚽️💨

Een bericht gedeeld door Tomas Arroyo (@tomas.arroyo) op


Treitervlagger

Weewim. Wie kent hem niet. Wim Masmeijer is niet zomaar een assistent-scheidsrechter. Nee, hij is er eentje die het de scheidsrechters erg lastig maakt op de zaterdagmiddag. Daarom stuurde arbiter Post hem afgelopen zaterdagmiddag zelfs weg.. En wat deed Wim toen?


Biertje van Broekhof

In het Een-tweetje was ondergetekende niet te beroerd om te vermelden dat VVSB-voorzitter Arjan Broekhof zijn zaak had verkocht. Frank Venema zag zijn kans en zei dat hij Broekhof om een biertje ging vragen.. Lang verhaal kort. Meneer Broekhof stuurde een verslaggever een dreigend berichtje…

Welkom Eric! 

Eric Meijers kwam de laatste weken veelvuldig in het nieuws wegens zijn optreden in de documentaire ‘Voetbal is oorlog’. De supporters van VVSB speelde erop in en kwamen met dit spandoek. Klasse mannen!

Nigel de Jong

Thomas Reynaers roept discussies op.. Is hij nou de Frenkie de Jong van Noordwijk of toch een type Nigel de Jong? Zijn teamgenoten zijn er nog steeds niet uit…

Lees ook: ‘Noordwijk verlengt met ‘rots in de branding’ 
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 19 mrt.
Oefenduel
Katwijk2-5Jong ADO Den Haag
Za. 23 mrt.
Eemdijk14.30Quick Boys
FC Lisse14.30DVS'33 Ermelo
Ter Leede14.30SC Feyenoord
FC Rijnvogels14.30Swift
Soccer Boys14.30Valken '68
Kagia14.30HYS
Nieuwkoop14.30Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)15.00Zwammerdam
Katwijk15.30Rijnsburgse Boys
Achilles '2918.00Noordwijk
SJC18.00SteDoCo
Zo. 24 mrt.
Hillegom14.00Velsen
Foreholte14.00RVC'33
GDA14.00Teylingen
VCS14.30Warmunda