Het is alweer de laatste editie van ‘Vijf dingen voor langs de lijn’ van dit seizoen. Het was een memorabel jaar met kampioenschappen, promoties en helaas ook degradaties. Vanaf september zijn we er weer, maar tot die tijd gaan ook wij even genieten van een vakantie. Maar eerst: begin voor de laatste keer dit seizoen je weekend goed met deze rubriek. 

Afscheid nemen
Foreholte en ROAC zijn als twee broeders. Jaarlijks nemen de twee clubs het met veel plezier met elkaar op. De ploeg uit de Rijpwetering is volgend seizoen alleen niet meer op hetzelfde niveau te aanschouwen en dat zorgt voor leed bij de Voorhouters..

Korfbal 
Soms moet je als redacteur een persoon of club taggen op Facebook. Ondergetekende dacht het van de week goed gedaan te hebben, maar dat bleek niet zo. Voor de duidelijkheid: Raymond Manuputty gaat niet korfballen..

Fanclub
ASWH heeft naast een eigen twitteraccount ook een account wat betreft de snacks die te koop zijn in Hendrik-Ido-Ambacht. Dat account is dan ook nu al fan van een aanwinst van FC Emmen!

Afzien van transfer 
Dat afzien van transfers wat is dat nou? Dat kan toch niet? Het is dan ook fijn dat je teamgenoot daar eventjes fijn op wijst!

Lang leve de doorstroming
Een oud-prof van 37 jaar aantrekken en een oude bekende van 36. Leuk toch? Nou, niet als het aan Jack van Gelder ligt!

Lees ook:Quick Boys ontkent komst Volendams duo

POPULAIRE BERICHTEN