Dit weekend staat natuurlijk in het teken van één wedstrijd: Quick Boys – VVSB. Heb je niets te doen? Dan is het het zeker waard om naar sportpark Nieuw-Zuid af te reizen. Voordat we ons bezig houden met de voetbalperikelen van dit weekend is het eerst tijd om te ontspannen. Daarom nog even een ‘Vijf dingen voor langs de lijn’.

Portemonnee 
“Clubliefde bestaat niet meer”, was één van de comments onder het artikel met Ter Leede-spits Joey van den Berg. De aanvaller zou naar SJC gaan, maar blijft alsnog in Sassenheim. Dat zou hij doen vanwege de financiën, toch Joey?

Gezellig 
Op de massagetafel lig je niet zomaar. Zeker niet met het oog op belangrijke wedstrijden in de nacompetitie. Naja, Tomas Arroyo wel..

Kaassouflé
Maik van Zanten, wie kent hem niet? Afgelopen jaren speelde de aanvaller bij vv Noordwijk en komende zomer sluit hij topfit aan bij zijn oude club Hillegom. Topfit, toch Maik?

Zlatan
Zegt de naam Phillipe Hes jullie wat? Nee? Hes is spits van AFC 5 en scoorde dit seizoen geen enkel doelpunt. Daarom werd hij door een aantal voetballers op de hak genomen!

Kay Tehan
Het wedstrijdformulier is voor journalisten heilig. Wie was die nummer zeven ook alweer? Of die nummer negen? Bij VVSB haalden ze een leuk grapje uit met de journalisten. Wie zijn Kay Tehan en Bert Steitenpool?

Lees ook:Van Dijk: ,,Het draait zaterdag niet om mij”

POPULAIRE BERICHTEN