Dit weekend staat natuurlijk in het teken van één wedstrijd: Quick Boys – VVSB. Heb je niets te doen? Dan is het het zeker waard om naar sportpark Nieuw-Zuid af te reizen. Voordat we ons bezig houden met de voetbalperikelen van dit weekend is het eerst tijd om te ontspannen. Daarom nog even een ‘Vijf dingen voor langs de lijn’.

Portemonnee 
“Clubliefde bestaat niet meer”, was één van de comments onder het artikel met Ter Leede-spits Joey van den Berg. De aanvaller zou naar SJC gaan, maar blijft alsnog in Sassenheim. Dat zou hij doen vanwege de financiën, toch Joey?

Gezellig 
Op de massagetafel lig je niet zomaar. Zeker niet met het oog op belangrijke wedstrijden in de nacompetitie. Naja, Tomas Arroyo wel..

Kaassouflé
Maik van Zanten, wie kent hem niet? Afgelopen jaren speelde de aanvaller bij vv Noordwijk en komende zomer sluit hij topfit aan bij zijn oude club Hillegom. Topfit, toch Maik?

Zlatan
Zegt de naam Phillipe Hes jullie wat? Nee? Hes is spits van AFC 5 en scoorde dit seizoen geen enkel doelpunt. Daarom werd hij door een aantal voetballers op de hak genomen!

Kay Tehan
Het wedstrijdformulier is voor journalisten heilig. Wie was die nummer zeven ook alweer? Of die nummer negen? Bij VVSB haalden ze een leuk grapje uit met de journalisten. Wie zijn Kay Tehan en Bert Steitenpool?

Lees ook:Van Dijk: ,,Het draait zaterdag niet om mij”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
SJC14.00Olympia Haarlem
Hillegom14.00DEM
Foreholteafg.Velsen
VVH/Velserbroek14.00Van Nispen (zon.)