Nog één speelronde. Doet jouw favoriete club niet mee aan de nacompetitie? Dan zit het er na dit weekend helaas op. Wees niet getreurd, want met deze rubriek gaan we nog even door. Het is vrijdagavond, dus ga lekker zitten. Het is weer tijd voor ‘Vijf dingen voor langs de lijn’.

Vlaggen
‘Weewim’ is de Twitterkoning van de Bollenstreek. Daarnaast is hij bij Valken’68 de vaste vlagger. Als ’treitervlagger’ heeft hij ook een mening over andere assistent-scheidsrechters..

Stomerij
Bas Gozeling werd vorige week verkozen tot talent van het jaar bij FC Lisse. Bas is het broertje van Wessel Gozeling, doelman van Foreholte. Bij het lezen van de titel waren er dan ook lezers die enorm schrokken..

Bacardi
Robbert Susan is een liefhebber. Niet alleen van het spelletje, maar ook na een gewonnen wedstrijd van een drankje. Oud-teamgenoot Kevin Sterling heeft dan ook iets wat voor Susan misschien wel handig kan zijn!

Vervelend
Toon Zwetsloot zit al een paar weken in Australië. De middenvelder, die zijn hele leven voor Ter Leede speelde, is volgens Sepehr en Sohrab Safi zelfs aan de andere kant van de wereld vervelend..

Kharchouch
Reda Kharchouch stond in de belangstelling van onder andere Quick Boys en Katwijk. In het verleden kwam hij zelfs al uit voor de blauw-witten. De aanvaller tekende afgelopen week een contract bij Telstar en daarmee komt zijn droom om profvoetballer te worden uit. RTV Noord-Holland ging bij hem langs en brengt maandag een reportage uit!

Lees ook:Hoe is het met: Emiel Wajer

POPULAIRE BERICHTEN