Nog eventjes en dan zit het voetbalseizoen erop. Tenzij jouw club nog voor felbegeerde promotie of lijfsbehoud speelt in de nacompetitie. De laatste loodjes komen eraan en dat geldt ook voor deze rubriek. Wees gerust: voorlopig zijn we er nog. Het is in ieder geval weer tijd voor: ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Wonder
Marc van Wonderen is naast ‘wondertrainer’ bij Teylingen ook een succesvol ondernemer. Met zijn bedrijf ‘Wonderboyz’ zet hij zich in voor mensen met een beperking. Zijn bedrijf werd afgelopen week dan ook in het zonnetje gezet!


Toch door op zondag? 
De KNVB zorgde deze week verwarring door te verkondigen dat de Vierde Klasse weer terugkeert in West 1. Het leed tot discussies bij Van Nispen (zon.) en? Warmunda? Oh wacht…

Betere dagen
Sam van der Veek pakt de ballen af op de zaterdagmiddag bij Kagia en zit doordeweeks braaf op kantoor. Doordat hij vijf dagen aan het werk is, kijkt hij uit naar?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Better days are coming. They are called Saturday and Sunday😋

Een bericht gedeeld door Fitness I Fashion I Tattoo ⚡️ (@samvanderveek) op


Presentator

Joel Tillema is niet alleen een doelpuntenmaker van weleer. Hij heeft ook andere kwaliteiten. Kijk maar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

😂 Hebben we hier onze nieuwe presentator voor @foxsportsnl gecast!? 🎥🎙 @rijnsburgse_boys @mcsnelle

Een bericht gedeeld door Tweede Divisie (@2dedivisie) op


Feestje 

Ajax kroonde zich afgelopen week tot de kampioen van de Eredivisie en dat leverde een groot feest op in Amsterdam. Zo ook bij ‘bekende Bollenstreker’ Edwin van der Sar!

Lees ook:Drie gestopte penalty’s Alkemade niet goed genoeg voor EK-titel’

POPULAIRE BERICHTEN