De nacompetitie is begonnen en daarmee het toetje van het voetbalseizoen. Nog even en dan naderen we de climax. Al kan de climax vanaf dit moment op elk ogenblik komen. Ga rustig zitten en ontspan voordat het zover is. Het is eerst tijd voor: Vijf dingen voor langs de lijn. 

Warschau
Soms heb je weleens van die interviews die kloppen. Dat de chemie tussen de vraagsteller en de persoon die geïnterviewd wordt gewoon klopt. Kunnen Marc van Wonderen en Koen van der Vlugt deze vraag even uitleggen?

Topscorers
De topscorerstitel bracht de nodige spanningen afgelopen maanden met zich mee. Aangezien Kagia-speler Tijs van der Schinkel het niet werd, kreeg hij dat te horen van teamgenoot Glenn Lobbezoo..

HBS
Dick Advocaat heeft als trainer een fantastische carrière achter de rug. Misschien zien we hem volgend seizoen zelfs in de Bollenstreek. Op één voorwaarde, want dan moet SJC degraderen naar de Hoofdklasse. Al hopen we dat natuurlijk niet!


Juichen langs de lijn!
Juichen langs de lijn! Zei Louis van Gaal ooit als bondscoach van het Nederlands Elftal. Deze Quick Boys-supporters namen dat in de uitwedstrijd bij OSS’1920 (1-3 winst) iets te letterlijk…


Makkelijke keuze
Het kampioensteam van Katwijk uit 2013 oefende afgelopen week tegen de huidige selectie van Katwijk. Voor twee spelers in de Katwijkse selectie, Michiel van Dam en Robbert Susan, was het dan ook een ‘makkelijke keuze’ om een team te kiezen volgens oud-speler Joost Leonard..

Lees ook:Hoe is het met: Emiel van der Plas’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)