Met twee heerlijke derby’s op het programma kijkt iedereen reikhalzend uit naar het komende weekend. Sta jij in Noordwijk langs het veld? Of ga je in Noordwijkerhout kijken? Of allebei? Je hebt in ieder geval genoeg te bespreken, want afgelopen week gebeurde er weer genoeg. Je leest het in ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Challenge 1

Laten we beginnen met een challenge. De ‘Ten Years-challenge’ is sinds afgelopen week razend populair, maar wij willen een nieuwe challenge starten! De eerste voetballer die zo op het trainingsveld staat, wint!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Guess who ⁉️🕷

Een bericht gedeeld door 433 (@433) op

Quick Boys 

Binnenkort organiseert Quick Boys een mooi feestje en dus moet er promotie gemaakt worden. Tja, wat vinden we hier van..?

Makkie

Frank Tervoert was afgelopen donderdagavond gespreksonderwerp nummer één. De spits werd naar het tweede elftal verbannen en neemt het dus komende zaterdag op tegen Noordwijk. Axel Wendt en Teun Zethof maakten ze zich alvast op voor de confrontatie. 

Challenge 2.0 

Dan naar de ‘Ten Years-challenge’. De bedoeling is dat je een foto van jezelf plaatst van nu en eentje van tien jaar geleden. Laten we beginnen met onze hoofdredacteur.. Frank Venema.. 

Nog meer challenges

En dat is nog niet alles.. Dwight Krolis wint!

Lees ook: ‘Goeman: ,,Meeste contact met Jongeneelen en Gielisse” (video)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 23 feb.
Scheveningen14.30VVSB
Noordwijk14.30ASWH
Jong FC Groningen14.30FC Lisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC
Quick Boys15.00Harkemase Boys
De Dijk15.00SJC
Jong Vitesse15.30Katwijk
Rijnsburgse Boys15.30Spakenburg
Zo. 24 feb.
Hillegom14.00Zaanlandia
ROAC14.00Teylingen
Foreholte14.00ESTO