Met twee heerlijke derby’s op het programma kijkt iedereen reikhalzend uit naar het komende weekend. Sta jij in Noordwijk langs het veld? Of ga je in Noordwijkerhout kijken? Of allebei? Je hebt in ieder geval genoeg te bespreken, want afgelopen week gebeurde er weer genoeg. Je leest het in ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Challenge 1

Laten we beginnen met een challenge. De ‘Ten Years-challenge’ is sinds afgelopen week razend populair, maar wij willen een nieuwe challenge starten! De eerste voetballer die zo op het trainingsveld staat, wint!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Guess who ⁉️🕷

Een bericht gedeeld door 433 (@433) op

Quick Boys 

Binnenkort organiseert Quick Boys een mooi feestje en dus moet er promotie gemaakt worden. Tja, wat vinden we hier van..?

Makkie

Frank Tervoert was afgelopen donderdagavond gespreksonderwerp nummer één. De spits werd naar het tweede elftal verbannen en neemt het dus komende zaterdag op tegen Noordwijk. Axel Wendt en Teun Zethof maakten ze zich alvast op voor de confrontatie. 

Challenge 2.0 

Dan naar de ‘Ten Years-challenge’. De bedoeling is dat je een foto van jezelf plaatst van nu en eentje van tien jaar geleden. Laten we beginnen met onze hoofdredacteur.. Frank Venema.. 

Nog meer challenges

En dat is nog niet alles.. Dwight Krolis wint!

Lees ook: ‘Goeman: ,,Meeste contact met Jongeneelen en Gielisse” (video)

POPULAIRE BERICHTEN