Het weekend staat alweer op de stoep en dus is het tijd om de nodige dingen op een rijtje te zetten. Pak een stoel, ga lekker zitten en geniet van de mooiste fragmenten van afgelopen week. Van de ‘carnavalskraker van Eric Meijers tot de fraaie ‘celebration’ van Django Warmerdam. 

‘Carnavalskraker
Laten we beginnen met hét fragment van de week. Eric Meijers speelt namelijk een hoofdrol in de videoclip van ‘De Sjonnies’. Het nummer gaat over een uitspraak die Meijers deed in de documentaire ‘Voetbal is oorlog’. Geniet!

Tekenen
We kunnen ondertussen het vaste ritueel bij vv Katwijk als de club een speler contracteert. De technische man, Cees Bruinink, maakt een foto van de desbetreffende speler die op dat moment zijn contract ondertekent. Wij vragen ons alleen af of Marouane Afaker daadwerkelijk een contract heeft getekend…

Een wijze uitspraak
Jullie kennen allemaal Paul de Lange nog wel. De oud-middenvelder maakte afgelopen seizoen een einde aan zijn voetbalcarrière bij Katwijk. Tegenwoordig doet De Lange allerlei activiteiten. Zo was hij afgelopen week co-commentaar bij een wedstrijd van FC Volendam en deed hij een wijze uitspraak.

 

Bijna Django, Bijna..
Scoren, rennen naar de zijkant van het veld en fraai op je knieën doorglijden. Waarschijnlijk is deze manier van een doelpunt vieren bekend. Django Warmerdam ondernam een dappere poging, nadat zijn ploeggenoot Kaj Sierhuis had gescoord. Nog even oefenen, Django..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🔜 Cursus knieglijden voor Django Warmerdam 🙈 #wilgro #greenwhitearmy

Een bericht gedeeld door FC Groningen (@fcgroningen) op

Trainer
Alan Campfens werd een paar weken geleden aangesteld als de nieuwe trainer voor het volgende seizoen van Valken’68. Dit tweetje van ‘Weewim’ verraadt dat dit kwam, omdat het netwerk niet zo groot was..?

Lees ook:Noordwijkers eensgezind: ,,Gewoon naar ons zelf blijven kijken” (video)

POPULAIRE BERICHTEN