Er staat ons niet zomaar een weekend te wachten. Nee. Noem het maar gerust een superweekend. Een derby in de Derde Divisie, een topper en een degradatiekraker in de Tweede Divisie en wellicht kronen we dit weekend onze eerste kampioen. Voordat het zover is, is het tijd om rustig aan te doen. Ga zitten en lees lekker ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

TV-kantine
VVSB speelt dit weekend tegen Barendrecht en dat is een cruciaal duel in de strijd om lijfsbehoud. De Noordwijkerhouters kunnen dus wel wat ontspanning gebruiken en daar is de TV-kantine dan weer goed voor! En zeg eens eerlijk.. Eric Meijers wordt hier goed nagedaan!


Uhm, Wilfred?
Wilfred van Leeuwen stopt aan het einde van dit seizoen bij Rijnsburgse Boys, omdat hij het druk heeft met zijn strandtent. Af en toe heeft Wilfred de tijd om op social media te zitten. Maar, uhm.. Wilfred?

De jas
De jas van ondergetekende is nog steeds een hot-item. Ook degene die het Twitter-account van VVSB beheert, vestigt z’n aandacht er op..

Kampioenen
Kagia kan dit weekend kampioen worden. Een mooie prestatie voor de Lisserbroekers. De laatste keer dat dat gebeurde was in 1995 en toen zagen de spelers er zo uit. Goede foto en goede looks!

Nee, toch niet?
Een doelpunt van Raily Ignacio is misschien niet zo bijzonder. De oud-spits van Rijnsburgse Boys scoort er dit seizoen op los bij AFC en deze supporter wil het feestje mee vieren. Nee, toch niet?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

HAHAHA! 😅 @elijahraily zat in iets te veel in extase na zijn net gescoorde doelpunt! 😂⚽ @amsterdamschefootballclub #tweededivisie

Een bericht gedeeld door Tweede Divisie (@2dedivisie) op

Lees ook:Ligtenberg en Sluymer (Kagia): na vijf jaar kan de kroon op het werk
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys20.00TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk12.30Quick Boys
FC Lisse14.30VVSB
Rijsoord14.30FC Rijnvogels
HVC'1014.30Valken '68
Soccer Boys14.30Kagia
VVSB (zat.)14.30Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys15.00Jong Volendam
ONS Sneek15.00Ter Leede
Van Nispen (zat.)15.00DoCoS
SJC (zat.)16.00Warmunda
TEC18.00Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)