Even op adem komen. Dat kunnen alle clubs uit de Bollenstreek dit weekend. Even een week geen voetbal, maar lekker feest vieren. Ook op Koningsavond is het belangrijk om even te ontspannen. Ook in de stad of waar je ook feest viert, moet gesprekstof zijn. Daarom wederom een gloednieuwe editie van ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

De vloek van Drake
Misschien zijn jullie bekend met ‘de vloek van Drake’. De Canadese rapper bezoekt veelvuldig Europese voetbalclubs alleen is er één nadeel. De club die hij bezoekt, verliest meestal. Oké, het gaat al slecht bij Hillegom, maar laten we hopen dat de schade meevalt.. Al is deze foto natuurlijk wel gephotoshopt!

Terug in de tijd?
Ter Leede houdt haar volgers graag op de hoogte als het gaat om de selectie voor volgend seizoen. Wij vragen ons alleen af of dit om de selectie voor komend seizoen gaat of die van honderd jaar geleden?

Frenkie in de streek
Frenkie de Jong is één van de meest geliefde spelers van Nederland. Met zijn balbehandeling, dribbel en inzicht steelt hij de harten van vele voetbalfans. Ook Frenkie gaat af en toe ontspannen en waar kan je dat het beste doen? Juist! In de Bollenstreek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tourists in our own country 🇳🇱🌷

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong) op

Mooiste moment
Eerlijk is eerlijk: het seizoen gaat als een nachtkaars uit bij vv Katwijk. Ook tegen Barendrecht (1-1) was het voor de supporter niet echt genieten. Dat benadrukt deze fan maar eens!

VIDB(oulevard)
Axel Wendt kunnen we langzamerhand een vaste gast in deze rubriek noemen. Tja, wij zitten wel eens op Instagram en toen kwamen we Axel zelfs op een ander account tegen. Wat was je aan het doen, Axel?

Lees ook:SJC trekt jonge verdediger aanPOPULAIRE BERICHTEN