Het lijkt erop dat we een troosteloos weekend tegemoet gaan. Althans, als we de weersvoorspellingen bekijken. Het is de week na Koningsdag en dus wordt er gelukkig wel weer gevoetbald. Geen volledig programma, maar wel een paar heerlijke affiches. Eerst maar eens lekker achterover zitten en jezelf voorbereiden. Het is weer vrijdag en dus tijd voor ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Taalgebruik
We beginnen bij een bekende uit de Bollenstreek: Dirk Kuyt. De Katwijker won met zijn Feyenoord O19-1 van aartsrivaal Ajax (5-3) en speler Wouter Burger vierde dat feestje goed. Al moet Kuyt zijn pupil wel een lesje spelling geven..

Verliefd
Axel Wendt was vorige week slachtoffer in deze rubriek. We zagen een foto van hem en zijn vriendin in het openbaar en de twee hadden het leuk. Deze week: Lloyd van der Wilden. Ben je verliefd Lloyd?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Loyd Van Der Wilden (@loydvanderwilden) op


Taggen
Van je teamgenoten moet je het hebben. Hillegom-speler Danny van den Berg zag afgelopen week wat voorbijkomen en liet zijn kans niet onbenut. Dus jongens.. Wanneer pakken jullie Danny terug?

Mengerink op de bank
Marciano Mengerink was afgelopen week misschien wel hét onderwerp in het amateurvoetbal. De aanvaller van Katwijk koos ervoor om te verblijven in Londen bij zijn vriend Marco van Ginkel en hoopte om een kaartje te scoren voor Tottenham – Ajax. Dat lukte, maar de reis leverde wel een wisselbeurt op. Laat HHC Hardenberg-trainer Gert Jan Karsten nou net meekijken..

‘Geheel toevallig’
Valken’68 oefende donderdag tegen SJZ. Laat laatstgenoemde club nou net de nieuwe club van Valken-trainer Arie van Duijn. ‘Geheel toevallig’ volgens de Valkenburgers natuurlijk!

Lees ook:Bentem (Spijkenisse): ,,Dit is een verloren seizoen”POPULAIRE BERICHTEN