Voorspelling_Jozic

,,De belangrijkste is natuurlijk WKE – VVSB”, vertelt Jozic. ,,Wij zijn aan een goede serie bezig, zitten echt in een flow en hoeven voor niemand bang te zijn. In Emmen hebben we nog nooit een punt gehaald, dus ik zet er wel enige druk op, maar toch verwacht ik dat wij gaan winnen.”

Jozic blijkt redelijk ingevoerd in het amateurvoetbal. ,,Ik volg het wel, kijk de standen en lees het in de krant”, vertelt hij. De aanvoerder van VVSB verwacht ook uitzeges voor Noordwijk en Quick Boys. ,,Noordwijk is de laatste tijd aan een goede serie bezig, terwijl ik las dat Ter Leede vorige week vrij zwak speelde. Quick Boys is gewoon een goed elftal. Daar hebben wij in de voorbereiding tegen gespeeld en toen hadden we het erg lastig. Vooral het middenveld met die jongen van AZ (Milan Hoek) vond ik sterk. Ik had ze ook voor het kampioenschap ingeschaald, maar Nijkerk blijkt ook een goede ploeg.”

Jozic zet ook in op een zege van Valken, al heeft dat een verhaal ,,Ploeggenoot Jordy Zwart komt uit Zevenhoven en die heeft het vaak over die club. Ik pest hem altijd een beetje door expres een verkeerde naam uit te spreken en te vragen of Zestienhoven of Zevenhuizen nog gewonnen heeft. Speciaal voor Jordy dus een overwinning van Valken.”

De overwinningen van SJC en FC Lisse komen vooral voort uit de gunfactor. ,,Ik geloof dat SJC bij de eerste drie staat, maar ik heb geen idee van de kracht van Neptunus. Lisse heb ik gekozen, puur omdat zij uit de regio komen.”

Luister hieronder ook naar een vooruitblik van Robin van Vliet op het voetbalweekeinde. Begin volgende week valt een uitgebreid audio-interview met de Leidenaar te luisteren, afgenomen door Willem van Zuilen. 

POPULAIRE BERICHTEN