Het duel in de tweede ronde van de KNVB-beker tussen Rijnsburgse Boys en VVSB is in het voordeel beslist van laatstgenoemde ploeg. In een spektakelstuk van de bovenste plak zegevierde de formatie van Wilfred van Leeuwen na penalty’s op de Middelmors en plaatst zich zodoende voor de derde ronde van de landelijke beker.

Frans van Niel leek met twee treffers na rust de held van de Noorwijkerhouters te worden. Jeroen Hessing kopte in extremis de gelijkmaker (2-2) binnen en dus moest er verlengd worden. Daarin nam VVSB opnieuw de leiding. Peet van der Slot kon vrij binnenkoppen en dompelde zo de thuisploeg in rouw. Tien minuten later schoot wie anders dan Raily Ignacio de ploegen weer naast elkaar. Penalty’s moesten uitkomst bieden en daarin werd Nick Kuipers de schlemiel van de avond door te missen voor de Uien.

Later op de avond volgt een uitgebreid verslag op deze site.

Rijnsburgse Boys – VVSB 3-3 VVSB w.n.s.

Goals: 9. Marvin Wijks 1-0 , 52. Frans van Niel 1-1, 67. Frans van Niel 1-2, 90+2. Jeroen Hessing, 99. P. van der Slot 2-3, 110. Raily Ignacio 3-3.