VVSB is het nieuwe seizoen begonnen met een puntendeling. Op bezoek bij Quick werd het 1-1. VVSB trof in de Residentiestad een (oude) bekende. Quick-trainer Paul van der Zwaan was in het verleden trainer op de Boekhorst.

Het verhaal van VVSB is bekend. De Noordwijlerhouters waren jarenlang op zaterdag actief, maar werden nu tegen hun wil ingedeeld in de zondagse Derde Divisie.

In Den Haag waren de gevaarlijke momenten in de eerste helft aanvankelijk voor VVSB, dat na een halfuur spelen de voorsprong nam via Jesse van Nieuwkerk: 0-1. Vier minuten voor rust kwam Quick op gelijke hoogte en niet lang daarna volgden nog twee grote kansen. Het bleef echter bij 1-1 en vervolgens werd in het tweede bedrijf ook niet meer gescoord.

Quick – VVSB 1-1 (1-1)
Goal: Van Nieuwkerk

Check ook: Rijnsburgse Boys loopt zich stuk op Scheveningen, Noordwijk onderuit in Hardenberg