Mo Adouch (21) heeft zijn contract bij FC Lisse met één seizoen verlengd. De multifunctionele Leidenaar maakte op 10 februari 2018 zijn debuut bij de FC als invaller tegen TEC. Twee maanden later stond hij voor het eerst in de basis tegen De Treffers. Adouch begon in dat seizoen nog bij de JO19 van FC Lisse, maar maakte zo’n progressie dat hij tijdens dat jaar werd doorschoven naar het eerste elftal.

De twintiger voetbalde voor zijn komst naar Ter Specke eerder bij UVS en Voorschoten ’97. Daarnaast liep Adouch ook nog stage bij AZ. De Leidenaar kan uit de voeten op het middenvelder en speelde ook al regelmatig op de rechtsbackpositie. Hij stond in 2019 nog in de belangstelling van Syrianska FC uit Zweden.

Selectie FC Lisse 2021-2022

Blijft: Raymond Bronkhorst, Erik Cummins, Jaap Zwetsloot, Toon Zwetsloot, Kevin van der Zwet, Tom Noordhoff, Remi van Ekeris, Jeffrey Klijbroek, Bas Gozeling, Justin van der Putten, Lars van der Steen, Richard van Heulen (assistent-trainer), Jochem Lensen, Luca Tarani, Jeffrey Perez Stoof, David Verweij, Jordi Tiktak, Reggie Schaap, Mo Adouch

Nieuw: Enzo Stroo (Quick Boys), Joey Vink (FC Lisse O23)

Vertrekt: Tom Duindam (SJC), Maurice van der Neut (sv Hillegom), Joshua Cooper (Valken ’68)

Archieffoto: Hubert Habers

Lees ook: Voetbal in de Bollenstreek lanceert podcast


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN