Lars Rauws heeft FC Lisse in de slotfase tegen Eemdijk de drie punten geschonken. De voetballer die vorige week z’n tweehonderdste duel speelde voor de derdedivisionist schoot in blessuretijd de 4-3 binnen. De Lissenaren stonden met nog tien minuten op de klok met 1-3 achter.

Via Luca Tarani en de tweede goal van de middag van Moubarak Adouch kwam FC Lisse binnen no-time op 3-3 tegen Eemdijk. Lissenaar Rauws schoot dus alsnog de driepunter binnen voor de geelhemden.

VVSB is in Veenendaal in de absolute slotfase met 3-2 onderuit gegaan. De Noordwijkerhouters leken lang met een resultaat naar huis te kunnen gaan. In de 89ste minuut kregen ze de 2-2 om de oren. Jeremy de Graaf schoot in de blessuretijd VVSB verder de problemen in. De Noordwijkerhouters blijven de nummer laatst van de Tweede Divisie.

In de Hoofdklasse zijn Ter Leede en FC Rijnvogels niet verder gekomen dan een gelijkspel. De Sassenheimers speelden met 1-1 gelijk bij SC Feyenoord. FC Rijnvogels bleef op een 2-2 steken in Amsterdam tegen Swift.

In de Derde Klasse is Kagia tegen het eerste puntverlies van het seizoen aangelopen. Tegen Stormvogels VVIJ werd het 1-1.

GVVV – VVSB 3-2 (1-2)
Goals: Martins (2)

FC Lisse – Eemdijk 4-3 (1-0)
Goals: Adouch (2), Tarani, Rauws

SC Feyenoord – Ter Leede 1-1 (1-0)
Goals: Steemers

Swift – FC Rijnvogels 2-2 (1-1)
Goals: Van Duijn, Van Steen

Te Werve – Valken ’68 0-1 (0-0)
Goals: Kurbegovic

Zwammerdam – Van Nispen (zat.) 1-3 (0-1)
Goals: Polman, De Ridder, Cornelissens

Stormvogels VVIJ – Kagia 1-1 (0-1)
Goals: Lamboo

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Kapotte enkel funest voor Freke: voetballer beëindigt carrière’



POPULAIRE BERICHTEN