Pim van der Plas is ook volgend seizoen actief op de Kooltuin. De keeper heeft zijn contract met een jaar verlengd, zo is door FC Rijnvogels woensdag bekendgemaakt.

Van der Plas is in zijn eerste jaar in het rood-zwart stand-in, maar zal ongetwijfeld kansen zien. Eerste doelman Yannic Augustinus heeft namelijk aangegeven FC Rijnvogels na dit seizoen te verlaten.

De 23-jarige Van der Plas is een jeugdproduct van Quick Boys. De doelman werd in het seizoen 2017/2018 uit de jeugdopleiding overgeheveld naar de A-selectie. Hij maakte vooral speelminuten in oefenwedstrijden of bij het tweede elftal van de Katwijkers, waardoor hij in november 2021 aangaf zijn heil buiten Nieuw Zuid te zoeken.

In de eerste seizoenshelft had Van der Plas een aantal sterke optredens voor FC Rijnvogels in huis. Hij onderscheidde zich in de KNVB Beker tegen ACV (1-0) en SC Cambuur (0-3) en werd in het competitieduel met Staphorst verkozen (3-0) tot man van de wedstrijd. “Rijnvogels heeft een ruwe diamant in huis waar het nog jaren plezier van gaat hebben”, melden de Katwijkers in een bericht op de clubsite.

Foto: Edwin Langezaal/ EWLONLINE

Lees ook: Bijen gaat op voor derde seizoen bij FC Rijnvogels

POPULAIRE BERICHTEN