FC Lisse-middenvelder Mo Adouch blijft in de belangstelling staan van het betaalde voetbal. Nu lonkt er een buitenlands avontuur voor de jongeling, want Syrianska FC uit de Superettan (eerste divisie van Zweden) heeft de voetballer na een succesvolle stageperiode een aanbieding gedaan. 

Afgelopen dinsdag begon de stage van Adouch in Stockholm. De technisch begaafde speler wist in korte tijd de Zweden al van zijn kwaliteiten te overtuigen, want vandaag kreeg zaakwaarnemer Gwendell van Riemsdijk (Van Riemsdijksport) al een contractvoorstel. ,,We hebben bij de club aangegeven hier even rustig over na te willen denken”, aldus adviseur Soufyan Daafi. In die overweging wordt voornamelijk gekeken of het niet te vroeg voor Adouch is om naar een buitenlandse club te verkassen.

Afgelopen zomer liep het inmiddels 19-jarige talent stage bij AZ en de Alkmaarders wilden Adouch vervolgens ook inlijven. De jongeling koos toen toch voor speelminuten op Ter Specke. Mocht Adouch nu wel kiezen voor het profavontuur dan vertrekt hij aan het eind van het seizoen richting Stockholm.

 Mo Adouch poseert voor het logo van Syrianska.

Foto: Hubert Habers

Lees ook: ‘Grünholz: mooie combinatie van geduld en ambitie’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom14.00sv Hoofddorp
ESTO14.00Teylingen
Warmunda14.00Madestein