Foto: Hubert Habers

FC Lisse-middenvelder Kay Gerritsen is opgeroepen voor het nationale elftal van Sint Maarten. Dat meldt de derdedivisonist op de eigen website. Het eiland in de Caribische Zee heeft een Nederlands deel en een Frans deel, Gerritsen is opgeroepen voor het Nederlandse deel van het team. Op zaterdag 23 maart staan ze tegenover het Franse deel van Sint Maarten voor een wedstrijd in de CONCACAF Nations League.

De wedstrijd wordt overigens gespeeld op het eiland Anguilla, iets ten noorden van Sint Maarten. De 21-jarige middenvelder heeft enkele jaren van z’n jeugd gewoond op het Caribische eiland. Gerritsen is de tweede international in het team van Robbert de Ruiter. Linksback Leroy Oehlers speelt voor het Arubaanse elftal. Aruba, met Oehlers en Quick Boys-middenvelder Raymond Baten in de selectie, speelt vrijdag 22 maart een interland tegen Saint Lucia.

Overigens vertrekken beide spelers aan het einde van dit seizoen bij FC Lisse. Oehlers gaat voetballen voor Sparta Nijkerk. De nieuwe club van Gerritsen is nog niet bekend.

Foto: Hubert Habers

Lees ook: ‘Valken’68 nog het meest tevreden met gelijkspel tegen Monster’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels