Zowel SJC als Noordwijk wisten zaterdagavond te winnen. Eerstgenoemde boekte in eigen huis een knappe zege op nummer zes SteDoCo (6-3). De koploper van de Derde Divisie won in de slotminuten in een moeizame wedstrijd in Groesbeek bij Achilles’29: 1-3.

De zwart-witte vereniging uit Noordwijk ging voortvarend van start. Al na een kwartier spelen keek de thuisploeg tegen een comfortabele 3-0 voorsprong aan. De bezoekers deden voor rust nog wat terug, maar konden in het tweede bedrijf alsnog geen vuist maken.

De ploeg van Kees Zethof had een moeilijke middag in Groesbeek bij de nummer zeventien van de ranglijst. Sabir Achefay zette de koploper voor rust op voorsprong. Vijf minuten voor tijd maakte de thuisploeg gelijk en miste het zelfs een strafschop. Invaller Tjeerd Westdijk zorgde voor opluchting in het rood-witte kamp door de 1-2 te maken. In de blessuretijd besliste Denzel James het duel: 1-3.

SJC – SteDoCo 6-3 (3-1)
Goals: Van Stijn (2), Duindam (2), El Baouchi (2)

Achilles’29 – Noordwijk 1-3 (0-1)
Goals: Achefay, Westdijk, James