De derby tussen Rijnsburgse Boys en Quick Boys is dinsdagavond overtuigend in Rijnsburgs voordeel beslecht. De Uien waren op de eigen Middelmors met 3-0 te sterk. Alle goals vielen in de tweede helft. Kort na rust waren Bram Ros en Jeroen Spruijt uit standaardsituaties met het hoofd trefzeker. In de 71e minuut tekende Bram de Bruin voor de 3-0.

De wedstrijd begon overigens ruim twintig minuten later vanwege het afsteken van vuurwerk.

Nederlaag in Haarlem
Noordwijk ging onderuit bij Kon. HFC. Het werd in Haarlem 2-1. Kon. HFC leidde bij rust met 1-0 en na 59 minuten tekende André Morgan voor zijn tweede goal van de avond. Emiel Wendt deed nog wat terug namens de bezoekers, maar verder kwam Noordwijk niet.

Rijnsburgse Boys – Quick Boys 3-0 (0-0)
Goals: Ros, Spruijt, De Bruin

Kon. HFC – Noordwijk 2-1 (1-0)
Goal: Wendt

Check ook: Katwijk wint topper tegen AFC, FC Lisse geeft 3-0-voorsprong uit handen