Wat. Een. Weekend. Niet alleen qua uitslagen, maar ook wat betreft de affiches. Met name de derby in de Derde Divisie tussen de nummers één en twee van de ranglijst was er eentje om van te smullen. Toch liep er na negentig minuten geen winnend team van het veld. Noordwijk en Quick Boys deelden de punten. 

De derby eindigde dus in een ‘X’ en dat was al één van de hoofdbrekens voor jullie. Het merendeel dacht dat er afgelopen zaterdagmiddag een winnaar zou komen op Sportpark Duinwetering, maar tevergeefs. Oké, terug naar het begin van het rijtje, want ook daar gingen jullie de mist in.

De eerste van de zes wedstrijden die jullie moesten voorspellen, was ook gelijk een struikelblok. De Treffers zorgde ervoor dat de drie punten in Groesbeek bleven. Je raadt het al: jullie dachten dat Rijnsburgse Boys daar zou winnen. De ploeg van Wilfred van Leeuwen stapte met een 3-1 nederlaag in de bus richting de Bollenstreek. Zodoende kunnen we de conclusie trekken dat de meeste voorspellingen al na de eerste twee wedstrijden de prullenbak in konden.

Mea culpa
Dan iets anders. Wij moeten onze excuses aanbieden voor een foutje. Één van de wedstrijden die jullie goed moesten gokken, was Jong FC Den Bosch – FC Rijnvogels. Mea culpa: de Katwijkers speelden natuurlijk thuis, maar konden op De Kooltuin niet winnen van de Brabanders.

We horen jullie al denken: ‘wij zijn benadeeld!’ Maak je geen zorgen! Alle mensen die Jong FC Den Bosch op winnen hadden, dus die een ‘1’ hadden ingevuld, krijgen gelijk. Toch zorgde dat er niet voor dat we deze week een winnaar hadden, want niemand had het juiste rijtje. SJC-speler Jordy Groot was degene die het meest in de buurt kwam, alleen had hij gehoopt dat sv Hillegom zou winnen bij sv Hoofddorp. Dat gebeurde niet en dus hebben we deze week geen winnaar.

Het juiste rijtje: 1-x-2-1-1-2

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht (http://www.restaurant-de-engel.nl).

Lees ook: ‘Raadsel lijkt opgelost voor Van den Oever’ POPULAIRE BERICHTEN