De bal is op bijna alle velden weer gaan rollen. Alleen voor Katwijk en Quick Boys duurt de lange winterstop nog iets langer, omdat hun onderlinge duel is uitgesteld. Verder bleek Noordwijk van Sportpark Duinwetering een onneembare vesting te hebben gemaakt, bleef Rijnsburgse Boys steken op een doelpuntloos gelijkspel in Werkendam en won FC Lisse na een goede tweede helft van Harkemase Boys.

De Lissenaren zijn nu de koploper in de Derde Divisie. Directe concurrent, Sparta Nijkerk, speelde gelijk bij VVOG. Ter Leede verloor in die competitie met 4-2 van Barendrecht, terwijl VVSB juist verraste door in Ermelo DVS ’33 met 0-2 te verslaan. In de Vierde Klasse won Teylingen de topper tegen SJZ met 3-2 na een 0-1 achterstand bij rust.