Slechts drie potjes staan er op de zondag op het programma. Voor de rest is het een vrij ‘voetballoos’ weekend. Misschien ga je toch een oefenwedstrijdje bezoeken of in ieder geval langs bij je favoriete club. Dan moet er toch gesprekstof zijn. Dan ben je weer aan het juiste adres bij ‘vijf dingen voor langs de lijn.’ 

Programma
De KNVB maakte afgelopen week de speeldata voor komend seizoen bekend. Nick van Staveren licht alvast z’n vriendin in..

Broeders
Kagia en LSVV hebben een magische band met elkaar. De twee zitten dit jaar niet bij elkaar in de competitie, maar houden elkaars verdiensten goed in de gaten!

Briefje
Het briefje. Het lijkt een trend te zijn geworden in de voetballerij. Eerst het Nederlands elftal en nu ging er bij HVC’10 tegen UVS uit Leiden ook een briefje rond. De Leidenaars stoken er na een 5-0 overwinning de draak mee..

Carnaval
De carnaval staat voor de deur en diverse bekenden uit de regio maakten een hit. VVSB-trainer Eric Meijers ook en onze vast gast ‘Weewim’ benadrukt dat nog maar even..

Gokken
Gokken op de wedstrijden van GVVV? Doe dat maar niet. Althans, als we oud-trainer van Rijnsburgse Boys en FC Lisse Niek Oosterlee moeten geloven, dan niet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💰Als het aan Niek Oosterlee ligt, moeten we niet gaan gokken op @vv.gvvv. Dan word je of heel rijk, of heel arm! 😂 #tweededivisie

Een bericht gedeeld door Tweede Divisie (@2dedivisie) op

Lees ook:Ervaren Wiering moet stroom van Foreholte afhalenPOPULAIRE BERICHTEN