Een aantal dingen houden de gemoederen flink bezig in de Bollenstreek. Een interland van Nederland onder-20. Het wel of niet bijtekenen van een aantal spelers en de verkiezingen van afgelopen week mogen we natuurlijk niet vergeten. Je leest het allemaal in ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Bijtekenen
Als trainer heb je het tegenwoordig  zwaar. Dat gedoe rondom die spelers die wel of niet blijven bij de club. Roy Schulpzand van Van Nispen (zon.) is in ieder geval lekker direct!

Interland
Het Nederlands elftal onder-20 speelt een interland in Rijnsburg op De Middelmors. Spelers zoals Dylan Vente (Feyenoord) en Noa Lang (Ajax) zullen van de partij zijn. Dat lokt natuurlijk de interesse van sommige fans..

Juichen bij nederlaag
De verkiezingen van afgelopen week maakten het nodige los bij vele mensen. Zo ook bij Katwijk-fan Robbie Hufkens die een fraaie vergelijking had.

Roberto Carlos
Je kent het wel: dat eindeloze ‘taggen’ op Facebook. Deze is in ieder geval wel interessant. Steek die maar in je zak Peter van Leeuwen!

Slimste thuis
Nick van Staveren, aanvaller van vv Noordwijk, claimt dat zijn broer niet de slimste persoon in huize-Van Staveren is. Wil hier mee zeggen dat jij het wel bent, Nick?…

 

Lees ook:Van Oijen: ,,Er valt voor mij dit seizoen niks meer te halen”
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 3-0Leonidas
Altior 1-2Hillegom
DOSR 1-2Foreholte
Wilhelmus 2-3Teylingen
Van Nispen (zon.) 0-0WVC