Er staat ons geen bomvol wedstrijdprogramma te wachten, maar er zijn genoeg wedstrijden om reikhalzend naar uit te kijken. Dat betekent dat de actualiteit langs de lijnen besproken moet worden. Gelukkig ben je aan het juiste adres, want je kan je weekend rustig in gaan met een verse editie van ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Goaltje
Laten we het weekend aftrappen met een heerlijke goal uit het verleden. Deze treffer kwam deze week weer eens voorbij en eerlijk is eerlijk.. Wat een goal van Robbert Susan!

Ga maar stoppen
Hidde Prijs maakte een week geleden bekend dat hij per direct stopt met voetballen. De verdediger kreeg in het verleden van wat oud-teamgenoten ook al de tip om zijn schoenen aan de wilgen te hangen.. Let met name op de opmerking van Marciano Aalders!

Keeper in de fik?
Huh? Staat de toekomstig keeperstrainer van Valken’68 in de fik? Oh wacht..

Waar kijk je naar?
Maik van Zanten strikes again! Een aantal weken geleden vroegen wij ons af waar de aanvaller van vv Noordwijk naar keek en dat doen we nu weer. Waarom Maik? Waarom…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Water drinken, de basis voor goede sportprestaties 💧 #worldwaterday #drinkwater #water #stayhydrated #drinkmorewater

Een bericht gedeeld door Robey Sportswear ⚽️ (@robeysportswear) op

Avondje uit
Darten leeft momenteen in Nederland en aangezien de internationale dart-competitie naar Nederland is gekomen, kunnen we er zelfs live van genieten. Dat deed ook een gedeelte van de VVSB en SJC (zat.) selectie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Is naar 🎯 kijken het ideale teamuitje voor voetballers? 😁 #VVSB #SJC #BarneyArmy

Een bericht gedeeld door Voetbal in de Bollenstreek (@voetbal_in_de_bollenstreek) op

Lees ook:Jong Volendam blijft wel in de voetbalpiramide: terugkeer naar zaterdag bij niet promoverenPOPULAIRE BERICHTEN