Als je dit weekend in de Bollenstreek bent, zal je niet alleen zien dat er gevoetbald wordt. Het is weer eens tijd voor de jaarlijkse bloemencorso en dus zal het druk zijn in de streek. Sta jij alsnog langs de velden? Dan moet er natuurlijk wel gesprekstof zijn. Dan zit je goed bij ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Panenka
Hoe kan je je weekend het beste beginnen? Juist. Met een schitterende goal. Deze strafschop van Cem Sahin tegen SJC van afgelopen zaterdag mocht er zeker zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Invaller @cemsahin10 mag vanaf 11 meter via een #panenka de 0-4 noteren voor #QuickBoys tegen #SJC. #derdedivisie #3edivisie #sjcqui

Een bericht gedeeld door K.v.v. Quick Boys (@kvvquickboys) op

Tattoo
Jeroen Dedel was deze week te gast in de rubriek ‘Het perfecte plakplaatje’ en in de comments werd wel een hele bijzondere tatoeage voorgesteld..

Rooie
En dan blijven we even in de gemeente Hillegom, want een teamgenoot van Dedel was ook slachtoffer deze week. Tja, we kunnen niet ontkennen dat je er op lijkt, Mitchell..

Fraai
We blijven nog steeds op De Zanderij, want Hillegom-aanvaller Calvin Arendse timmert lekker aan de weg in de modellenwereld. Deze fraaie video is daar het bewijs van!

Minions
Soms zie je wel eens wat voorbij komen op social media en denk je: dit is echt iets voor een teamgenoot of vriend! Wij vragen ons af waarom Lasse van Wijk vindt dat minions testen iets is voor Jelle Vooijs…

Lees ook:El Kourami: ,,Er hangt nog altijd een foto van mij op de club”POPULAIRE BERICHTEN