Nog een paar weken en dan zit het erop. Dan gaat alles en iedereen zich weer opladen voor het komende seizoen. Geniet daarom nog maar even van de wedstrijden die je op de zaterdagen en de zondagen ziet, want voor je het weet is het over. Geniet daarom ook nog maar even van ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Prioriteiten
Cees Bruinink moest afgelopen week voor zijn werk naar Brussel. Toevallig werd er ook gevoetbald, want Liverpool en Barcelona namen het tegen elkaar op. Om de wedstrijd te zien, moest er even geïmproviseerd worden!

Tikkie
AFC mag zich sinds afgelopen zondag de kampioen van de Tweede Divisie noemen. Voorafgaand aan het seizoen had AFC-speler Yordi Teijsse een weddenschap met de aanvoerder van vv Katwijk, Robbert Susan. Het kampioenschap van de Amsterdammers kost Susan een aardig bedrag..

Penalty’s
Overigens ging het Susan op het trainingsveld beter af. Hij deed een wedstrijdje strafschoppen nemen met assistent-trainer Patrick Heijmans en won. Of verloor Heijmans bewust?

Ruggengraat
Sohrab en Sepehr Safi zijn onafscheidelijk en lijken verdomd veel op elkaar. Wij wisten alleen niet dat jullie zonder ruggengraat zijn geboren?

Van harte
Felicitaties zijn soms op z’n plaats. Of het nou een verjaardag of weddenschap is. SJC-middenvelder Stef van der Zalm feliciteerde afgelopen week zijn oude-teamgenoot Mike Verhoek met iets anders..

Lees ook:Hoe is het met Jos de Haas?

POPULAIRE BERICHTEN