Nog een paar weken en dan zit het erop. Dan gaat alles en iedereen zich weer opladen voor het komende seizoen. Geniet daarom nog maar even van de wedstrijden die je op de zaterdagen en de zondagen ziet, want voor je het weet is het over. Geniet daarom ook nog maar even van ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Prioriteiten
Cees Bruinink moest afgelopen week voor zijn werk naar Brussel. Toevallig werd er ook gevoetbald, want Liverpool en Barcelona namen het tegen elkaar op. Om de wedstrijd te zien, moest er even geïmproviseerd worden!

Tikkie
AFC mag zich sinds afgelopen zondag de kampioen van de Tweede Divisie noemen. Voorafgaand aan het seizoen had AFC-speler Yordi Teijsse een weddenschap met de aanvoerder van vv Katwijk, Robbert Susan. Het kampioenschap van de Amsterdammers kost Susan een aardig bedrag..

Penalty’s
Overigens ging het Susan op het trainingsveld beter af. Hij deed een wedstrijdje strafschoppen nemen met assistent-trainer Patrick Heijmans en won. Of verloor Heijmans bewust?

Ruggengraat
Sohrab en Sepehr Safi zijn onafscheidelijk en lijken verdomd veel op elkaar. Wij wisten alleen niet dat jullie zonder ruggengraat zijn geboren?

Van harte
Felicitaties zijn soms op z’n plaats. Of het nou een verjaardag of weddenschap is. SJC-middenvelder Stef van der Zalm feliciteerde afgelopen week zijn oude-teamgenoot Mike Verhoek met iets anders..

Lees ook:Hoe is het met Jos de Haas?


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys14.30ONS Sneek
Noordwijk14.30Eemdijk
SteDoCo14.30FC Lisse
ASWH14.30SJC
Ter Leede14.30FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam14.30FC Rijnvogels
Valken '6814.30SVC '08
Van Nispen (zat.)14.30Lugdunum
VVSB (zat.)14.30Be Fair
VVC FC14.30Kagia
Koninklijke HFC15.30Katwijk
GVVV15.30Rijnsburgse Boys
VVSB15.30FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA