Het was weer een week waarin veel gebeurde. Heb je wat gemist? Geen probleem! Wij zetten de artikelen die je moet hebben gelezen voor je op een rijtje, zodat je alles alsnog op je gemak nog een keer kan checken. 

Wesley Goeman maakt een verrassende transfer. De middenvelder verruilde in de winterstop Rijnsburgse Boys voor streekgenoot VVSB, maar lang konden de Noordwijkerhouters niet van zijn diensten genieten. Naast een blessure vertrekt de spelverdeler aan het einde van het seizoen bij de paars-gelen voor een avontuur bij GVVV uit Veenendaal. In dit stuk legt Goeman zijn keuze uit voor de ploeg van Niek Oosterlee en waarom hij vertrekt op De Boekhorst.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

Koen van der Linden en Jelle Vleugel leken op weg naar de uitgang bij Van Nispen (zon.), maar de sterkhouders besloten alsnog om het verblijf in De Zilk met minimaal een seizoen te verlengen. In dit artikel vertelt het tweetal waarom ze bij de derdeklasser blijven en wat er allemaal nodig was om ze over de streep te trekken.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier!

Lloyd van der Wilden is klaar voor. Dit seizoen moet de talentvolle buitenspeler van VVSB de strijd aangaan met Tommy Bekooij, Lulinho Martins, Lovette Felicia, Frank Tervoert, Guido Pauw en Arno Dijkstra voor een plek in de voorhoede. Met name het vertrek van eerstgenoemde opent deuren voor de Leidenaar. Daarom is de buitenspeler ambitieus voor het komende seizoen. ,,Volgend seizoen word ik de eerste linksbuiten van VVSB.”

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier!

Sami Mouchih is een talentvolle speler van Ter Leede. Toch denkt Mouchih dat de club uit Sassenheim niet zijn plafond is. Nee. De verdediger wil definitief doorbreken bij de ploeg van Henk Wisman en uiteindelijk een paar stappen omhoog. Sterker nog: hij gaat voor het hoogst haalbare. ,,Ik heb de ambitie om ooit naar het betaalde voetbal te gaan”, zegt hij daar zelf over.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier!

Aanstaande zaterdag staat op Nieuw Zuid de clash tussen Quick Boys en Noordwijk op het programma. De titelstrijd in de Derde Divisie wordt die middag nog niet beslecht, hoewel de uitslag naar alle waarschijnlijkheid wel een vingerwijzing richting het competitieslot zal opleveren. Bijna 57 jaar geleden, op 28 april 1962, stonden beide clubs in een beslissingswedstrijd om de titel eveneens tegenover elkaar. Op Sportpark Middelmors waren ruim 8.000 toeschouwers getuige van de ontknoping van de competitie, die na de laatste speeldag nog altijd geen kampioen had opgeleverd.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier!

Foto’s: Orange Pictures, Hans Schalk en Roy Schulpzand

Lees ook:Factcheck: is Nieuw-Zuid in derby’s een onneembare vesting voor Quick Boys?’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels